Mijn naam is Samir Ouammass, geboren en getogen in Tiel en teken al sinds ik het me kan herinneren. Mijn passie voor tekenen moet zijn ontstaan nadat ik bekende cartoon figuren kon tekenen zonder naar het origineel te kijken. Deze voorliefde voor tekenen ontwikkelde zich al heel vroeg toen ik van mijn ouders een doos kleurpotloden kreeg.

Nadat ik een pasfoto van een kennis had nagetekend en iedereen de persoon in kwestie herkende, was dat voor mij de drive om met portrettekenen verder te gaan. Maar vooral het geweldige gevoel dat ik iemand met een portret intens blij kon maken.

In 2001 heb ik mijn opleiding aan het Sint Lucas grafisch lyceum in Boxtel afgerond waar ik mijn kunnen heb verbreedt in de zin van andere technieken zoals het vormgeven, schilderen, ect.

 

Naast het realiseren van mooie portretten ben ik ook actief in het ontwerpen van huisstijlen zoals logo’s, visitekaartjes en briefpapier.

Het in opdracht maken van een muurschildering, zowel zakelijk (bijvoorbeeld in caf├ęs, restaurants, kinderspeelhoeken, winkels, tekst op gevels enz.) als prive zoals een prachtige muurschildering in de kinderkamer van uw kind is ook een van mijn specialiteiten. Alles is mogelijk, van Cars, Winny the Pooh tot realisme vanuit een afbeelding of ontwerp.

Daarnaast geef ik nog workshops: grafisch vormgeven, tekenen, schilderen op scholen en stichtingen.

IMG_8334127_2703IMG_7275workshop-linge