U kunt uw aanvraag samen met de foto via de mail versturen via info@samillustraties.nl of belt gewoon met Samir Ouammass 06 13 51 23 59.

Het is mogelijk om van elke foto een tekening te maken. Een pasfoto heeft een hoge resolutie en is dus zeer geschikt om te tekenen. Uiteraard geld hierbij; hoe duidelijker de foto, hoe mooier de tekening.

Indien u geen scanner heeft om een originele foto in te scannen dan kunt u de foto ook via de post versturen, waarna ik de foto inscan en een kopie uitprint. Deze kopie gebruik ik dan om na te tekenen, zodat ik de originele foto onbeschadigd, samen met de tekening, weer kan terugsturen.

Het is ook mogelijk dat ik zelf een foto maak met mijn digitale camera waarna u zelf de beste uit kunt kiezen. U bent hierbij dan wel verzekerd van een mooi eindresultaat.

Wanneer u bijvoorbeeld een tekening van uw 3 kinderen wilt laten maken hoeven zij niet op 1 foto te staan. Het is mogelijk om van afzonderlijke foto’s in overleg een compositie maken, zodat het lijkt alsof zij samen geposeerd hebben.

Wanneer de tekening klaar is ontvangt u een foto via mail ter goedkeuring (+ bijbehorende factuur) en kunnen eventuele aanpassingen nog plaatsvinden.

Als u tevreden bent, vindt de betaling plaats en wordt het portret na ontvangst van de betaling per aangetekende post verstuurd.

Uiteraard is telefonisch of persoonlijk contact altijd mogelijk en indien gewenst kunt u het eindproduct ook persoonlijk komen ophalen.

U aanvraag is vrijblijvend, pas na uw bevestiging wordt uw opdracht definitief ingepland!